Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
200 g netučného tvarohu, 100 g zeleru, 100 g celozrnnej múky, petržlenová vňať, citrónová kôra, bylinková soľ
Tvaroh rozmiešame so soľou, citrónovou kôrou, krájaným petržlenom, strúhaný...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 teľacích rebierok, 100 g syra, soľ, mletá červená paprika, masť
Teľacie rebierka naklepeme, osolíme, opaprikujeme a rýchle opečieme v horúc...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g tvrdých menších paradajok, 250 g ementálu, 1 cibuľa, 150 g majonézy, 2 dcl kyslej smotany, soľ, mleté ​​čierne korenie, zelená petržlenová vňať, citrónová šťava
Paradajky sparíme vo vriacej vode, olúpeme a nakrájame na plátky. Syr nakrá...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 kg chobotnice, 2 čajové šálky červeného vína, čajová šálka oleja, bobkový list, čierne korenie, hlávkový šalát
Umytú chobotnicu vložíme do hrnca, podlejeme vínom, olejom, pridáme korenie...


Potrebujeme tieto suroviny:
surové zemiaky, cibuľa, saláma, tvrdý sýr
Surové zemiaky dobre umyjeme a nakrájame na kolieska cca 0,5 cm široké (aj ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg predvarených držiek, 300 g oravskej slaniny, 1 kg cibule, 1 hlavička cesnaku, 4 čerstvé (alebo sušené) feferónky, soľ, mletá červená paprika, majoránka
Nadrobno nakrájanú slaninu mierne osmažíme, pridáme nadrobno nakrájanú cibu...


Potrebujeme tieto suroviny:
200-250 g čerstvej žihľavy (alebo sušenej), 400 g cukru
Žihľavu zalejeme 1,5 l vody a necháme lúhovať z večera do rána. Ráno scedí...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 karfiol, 200 g čerstvých húb, 1 cibuľa, 80 g tvrdého syra, 40 g masla, soľ, rasca, citrónová kôra
Na masle speníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistené a pokrájané h...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 broskyňa, pol banánu, pol hrnčeka nízkotučného mlieka, pol hrnčeka bieleho jogurtu
Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme dohladka....


Potrebujeme tieto suroviny:
700 g vypitvaného pstruha, soľ, 3 lyžice masla, 0,7 l hovädzieho vývaru, 2 dl vína madeira, 100 g žemlí, 3 listy estragónu
Očistené a umyté, mierne osolené pstruhy vložíme do vhodnej nádoby na 2/3 m...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!