Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
6 rožkov, 250 ml mlieka, 2 vajcia, 250 g bravčových škvariek, hrubá krupica na zahustenie
Rožky nakrájame na kocky cca 1x1 cm, dáme do misky, pridáme mlieko: necháme...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kura, 200 g olomouckých tvarôžkov, 150 g chudšiej slaniny, 1 palička cesnaku, 4 jablká, soľ, čierne korenie, olej
Kurča zvnútra dôkladne vymažeme roztlačeným cesnakom, naplníme nakrájanými ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 vykôstkované slivky, 1 jablko, šťava z 1 pomaranča, kajenské korenie
Všetky ingrediencie rozmixujeme dohladka....


Potrebujeme tieto suroviny:
450 g mletého mäsa, 1 menšia červená cibuľa, 1 žemľa, 1 lyžička soli, 1 lyžička mletého nového korenia, 1 žĺtok, olej
Žemľu namočíme vo vlažnej vode. Do misy dáme mleté ​​mäso, post...


Potrebujeme tieto suroviny:
balkánsky syr, olivový olej, čerstvá bazalka
Balkánsky syr vyberieme z nálevu, osušíme a zľahka potrieme olivovým olejom...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 zemiaky, 1 lyžica masla, 1 cibuľa, 1 lyžica múky, 1 lyžica cestovinových písmeniek, 1 hrnček nakrájanej zeleniny (podľa chuti), petržlenová vňať, soľ, mletá červená paprika
V hrnci na roztopenom masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, zeleninu a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g bielej špargle, 1 lyžička soli, 1 kocka cukru, 1 lyžica masla, 150 ml mlieka, 2 lyžice hladkej múky, 200 ml smotany na šľahanie, čerstvá petržlen
Špargľu ošúpeme, zalejeme pol litrom vody, pridáme soľ, cukor a maslo a pov...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g ryže natural, 2 póry, 100 g arašidov, 4 lyžice oleja, soľ, karí korenie, pol lyžičky sójovej omáčky Johsen Shoyu
Ryžu pripravíme podľa návodu. Na oleji zľahka opražíme arašidy, pridáme kar...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g cestovín, 150 g údeného tofu, 1 kocka zeleninového bujónu, hladká múka, 0,5 l mlieka, soľ, mleté biele korenie, 5 lyžíc oleja
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Z oleja a múky urobíme svetlú zápražku, zal...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 konzerva tresčej pečene, 1 pór, 1 mrkva, 20 g čerstvého zázvoru, rybací vývar, 1 citrón, 20 g kaparov, 2 cl bieleho vína, 1 lyžica ustricovej omáčky, tenké ryžové rezance
Na tuku z tresčej pečene orestujeme pór, mrkvu a zázvor. Pridáme ustricovú ...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!