Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
10 zemiakov, 2 veľké hrste kyslej kapusty, 1 klobása, 9 plátkov slaniny, soľ, bazalka, olej
Do zapekacej misy začneme ukladať kyslú kapustu (2-3 cm vrstvu), na to klob...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 plátkov pečene, 30 g masla, 6 krajcov chleba, 6 plátkov vareného zeleru, strúhanka, 1 vajce, soľ, čierne korenie, citrónová šťava z polovice citróna, cesnak
Uvarené plátky zeleru osolíme, okoreníme, obalíme postupne v rozšľahanom va...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g prerasteného bravčového mäsa, 1 lyžica masti, 1 menšia cibuľa, 150 g hrachu, 150 g krúp alebo krupek, soľ, paprika, 1 cesnak, štipka majoránky, petržlenová vňať
Umytý namočený hrach a namočené vypraté krúpy varíme každé zvlášť takmer do...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 vajcia natvrdo, 200 g vlašského šalátu, majolka, biely jogurt, 8 koliesok salámy, sterilizované uhorky, kápia, hrášok
Vajcia rozkrojíme a položíme reznou stranou nadol ? na kopčeky šalátu, ktor...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g jahôd, 1 broskyňa, 0,5l broskyňového džúsu, 0,5 dcl jahodového džúsu
Broskyňu rozpolíme, vyberieme z nej kôstku, olúpeme, rozmixujeme a premieša...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 broskyňa, pol banánu, pol hrnčeka nízkotučného mlieka, pol hrnčeka bieleho jogurtu
Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme dohladka....


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g čerstvých hríbov, 8 rožkov, 150 g hrubej múky, 4 vajcia, 0,4 l mlieka, štipka prášku do pečiva, soľ, rasca, petržlenová vňať
Staršie rožky nakrájame na kocky a necháme uschnúť. Huby nakrájame na menši...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g mrazeného listového špenátu, 2 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 200 g taveného syra, 1 lyžica masla, soľ, korenie, na placky: 800 g zemiakov + 1 vajce + soľ, olej
Cibuľu speníme na masle, pridáme rozmrazený špenát, osolíme, okoreníme, pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
čerešne, voda, cukor
Čerešne zbavíme stopiek, prepláchneme pod studenou tečúcou vodou a naplníme...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 bravčové jazyky, soľ, 3 bobkové list, pár guľôčok nového korenia, pár guľôčok čierneho korenia, 1 cibuľa, 2 l vody, na omáčku: maslo + hladká múka + 2 citróny + soľ + cukor + zelená petržlenová vňať hladká
Jazyky uvaríme v 2 litroch osolenej vody s bobkovými listami, novým korením...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!