Dnes je štvrtok, 28. marca, meniny má: Soňa NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:15 výhonkov čerstvého bielej špargle, 1,5 litra kuracieho vývaru, 50 ml smotany na varenie, soľ, muškátový oriešok Špargľu umyjeme, odkrojíme drevnaté konce, ošúpeme od hlavičky dole škrabko...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g mletého mäsa, 50 g slaniny, 1 cibuľa, 1 mrkva, 50 g zeleru, 4 strúčiky cesnaku, 2 lyžičky pretlaku, 5 lyžíc kečupu, sójová omáčka, soľ, čierne korenie, nové korenie, 2 bobkové listy, 150 ml vody, 150 ml bieleho vína Cibuľu nakrájanú nadrobno a slaninu nakrájanú na malé kocky opražíme na roz...
Potrebujeme tieto suroviny:1 l mlieka, 300 g malín, 80 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor Mlieko, maliny a cukor dáme do mixéra a dôkladne rozmixujeme. Potom precedí...
Potrebujeme tieto suroviny:4 kg čerešní, 3 lyžice kryštálového cukru, 2 vanilkové cukry Čerešne očistíme, preberieme, vykôstkujeme a rozmixujeme dohladka. Potom pr...
Potrebujeme tieto suroviny:750 g mladých tekvíc, 4 vajcia, 4 lyžice jemnej krupice, 80 g masla, soľ, 100 g syra na strúhanie Olúpane tekvice, z ktorých sme odstránili stred s jadierkami, nakrájame na ...
Potrebujeme tieto suroviny:750 g predného hovädzieho mäsa, 50 g slaniny, 100 g šampiňónov, 150 g cibule, 250 g smotany, 50 g hladkej múky, tuk, 5 dcl vody, soľ, celé korenie, nové korenie, bobkový list Nakrájanú slaninu a cibuľu osmažíme na tuku do ružova, pridáme mäso nakrája...
Potrebujeme tieto suroviny:0,5 kg húb, maslo, rožky, cibuľa, strúhanka, mlieko, vajcia, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ Žemle namočníme v mlieku. Huby očistíme, nakrájame nadrobno a podusíme na c...
Potrebujeme tieto suroviny:8 malín, cukrový sirup, Karpatské brandy, campari, suché šumivé víno, štipka škorice, ľad V šejkri roztlačíme maliny so sirupom, pridáme brandy, campari, škoricu a k...
Potrebujeme tieto suroviny:čerstvo nastrúhaný chren, syr Lučina, smotana na šľahanie, mleté biele korenie Lučinu dochutíme korením, pridáme čerstvo nastrúhaný chren (množstvo podľa ...
Potrebujeme tieto suroviny:2 kg jabĺk, šťava z 2 citrónov, 500 g cukru, struk vanilky, niekoľko lístkov mäty piepornej Jablká umyjeme, olúpeme, prekrojíme a zbavíme jadrovníkov. V hrnci zohrejem...
|
|