Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:500 g mrazených strukov, 100 g debrecínky, 4 paradajky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1-2 lyžice oleja, soľ, čierne korenie Fazuľky rozmrazíme. Paradajky sparíme v horúcej vode, olúpeme a nakrájame. ...
Potrebujeme tieto suroviny:2 vajcia, 30 g hrubej múky, 20 g práškového cukru, čerešne, olej Vymiešame žĺtky s cukrom a soľou, potom pridáme múku, z bielkov ušľahaný tu...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g údeného bravčového stehna, pol balíčka červenej šošovice, 1 cibuľa, 1 lyžica oleja, majorán, soľ Šošovicu uvaríme podľa návodu. Na rozpálenom oleji speníme nakrájanú cibuľu...
Potrebujeme tieto suroviny:červená kapusta, cvikla, cibuľa, horčica, korenie, smotana Kapustu nastrúhame, pridáme najemno nakrájanú cibuľu a cvikľu a vmiešame sm...
Potrebujeme tieto suroviny:cibuľa, koreňová zelenina, žihľavy, olivový olej, hladká múka, cesnak, majorán Koreňovú zeleninu a cibuľu pokrájame na rezance a vložíme do vriacej vody. ...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g mäkkej salámy, 2 mrkvy, 1 menšia zeler, 1 kaleráb, 2 zemiaky, 1 menšia cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 5 g masla, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať a červené korenie na ozdobu, vývar Olúpanú a na kocky nakrájanú cibuľu speníme na rozpálenom masle. Mrkvu a ze...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen a zeler), bobkový list, celé čierne korenie, soľ, 1 kyslá smotana, 1 lyžica hladkej múky, 1 viazanička kôpru Zeleninu pokrájame na malé kúsky a varíme vo vode spolu s bobkovým listom, ...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g zemiakov, 1 zväzok reďkoviek, polovica šalátu lollo biondo, 100 g syra feta, 2 biele papriky, 1 červená paprika, soľ, korenie, extra panenský olivový olej Zemiaky umyjeme, uvaríme v šupke, potom zlejeme vodu a necháme vychladnúť. ...
Potrebujeme tieto suroviny:tavený syr, maslo, soľ, mlete čierne korenie, pažítka Maslo necháme trochu změknúť, pak všetky suroviny okrem pažítky dobre premi...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g bravčového karé bez kostí, 1 cibuľa, 40 g masti, 4 zrnká čierneho korenia, 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, mäsový vývar, soľ, na omáčku: 30 g masti + 40 g hladkej múky + mäsový vývar + 100 g šípok + 1 čajová lyžička cukru + citrónová šťava + soľ Karé bez kostí vcelku prudko opečieme v rozohriatej masti zo všetkých strán...
|
|