Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
jahodová zmrzlina, 3 cl smotany, 15 cl Sprite
Zmrzlinu so smotanou a sprites rozmixujeme v mixéri do hladka a ihneď podáv...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, slanina, klobása, cibuľa, kyslá kapusta
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a v osolenej vode uvaríme domäkka. Poto...


Potrebujeme tieto suroviny:
šošovica, hladká múka, olej, sušené slivky, soľ
Šošovicu uvaríme do polomäkka a odstavíme. V inom hrnci na oleji opražíme h...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg jabĺk, 0,5 l sladkej smotany, 30 g hladkej múky, 30 g cukru, soľ, škorica, voda
Jablká očistíme, pokrájame na malé kúsky a dáme variť do osladenej vody s c...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g cibule, 20 g slnečnicového oleja, 1 a 1/4 litra vývaru z kostí alebo z mäsa, mleté čierne korenie, muškátový orech, 4 plátky sendviča, 50 g postrúhaného tvrdého syra, voda, soľ
Cibuľu pokrájame na kolieska a na panvici s rozohriatým olejom speníme do ž...


Potrebujeme tieto suroviny:
50 g droždia, 150 g špenátu, 1 cibuľa, olej, 1,5 l vývaru, 2 lyžice mletých ovsených vločiek, soľ, mleté čierne korenie
Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na oleji. Potom pridáme droždie, spen...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g nízkotučného tvarohu, 3 lyžice bieleho jogurtu, 50 g póru, 1 väčšiu mrkvu, soľ, 1/4 lyžičky mletej červenej papriky
Pór nakrájame nadrobno, mrkvu nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme tvaro...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 paradajky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička paradajkového pretlaku, 10 g masla, 600 ml mäsového vývaru, 1 lyžica nakrájanej bazalky (môže byť aj sušená), soľ, štipka cukru
Paradajky obarte vriacou vodou, opláchnite studenou vodou, olúpte, vyberte ...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, cibuľa, soľ, korenie, cukor, olej, ocot
Zemiaky uvaríme v šupke. Ešte teplé zemiaky olúpeme, nakrájame na kocky a p...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 kuracie rezne, 250 g širokých rezancov, 1 mrkva, 1 tenký pór, 1/2 zväzku petržlenovej vňate, 1,5 l hydinového vývaru, 2 lyžice citrónovej šťavy, soľ, korenie, štipka nastrúhanej citrónovej kôry, na špičku noža šafranu
Rezance uvaríme podľa návodu na obale. Do hrnca nalejeme vývar, pridáme cit...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!