Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:200 g čerstvých malín, 400 g pareného údeného syra, 200 g šalátu lollo bianco, 100 g čakankových listov, 100 g poľného šalátu, 10 cherry paradajok, 200 g nasekaných vlašských orechov, 4 lyžičky olivového oleja, 2 lyžičky medovo-balzamikového octu Maliny, šalátové listy a paradajy dôkladne umyjeme a necháme odkvapkať, prí...
Potrebujeme tieto suroviny:4 teľacie rezne po 150 g, 200 g špargle, 100 g šunky, 100 g ementálu, 60 g masla, biele víno, soľ Rezne opečieme na masle a vložíme do ohňovzdornej misy vymastenej maslom, p...
Potrebujeme tieto suroviny:4 zemiaky, 2 červené cibule, 200 g smotany na šľahanie, 2 citróny, 3 cm koreňa zázvoru, 3 strúčiky cesnaku, 200 g baby špenátu, 1 tmavá bageta, soľ, čierne korenie, 1 lyžica masla Zemiaky šúpeme, nakrájame na tenké plátky a uvaríme v osolenej vode do polo...
Potrebujeme tieto suroviny:1 banán, 1 lyžička strúhaného zázvoru, pol hrnčeka mlieka, pol hrnčeka bieleho jogurtu Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme dohladka....
Potrebujeme tieto suroviny:200 g hladkej múky, 140 g masla, 70 g jemne mletého kokosu, 70 g práškového cukru, 1 žĺtok, na špičku noža jedlej sódy, asi 1 lyžica mlieka, práškový cukor a vanilkový cukor na obalenie Múku preosejeme, pridáme zmäknuté maslo, cukor, kokos, žĺtok, jedlú sódu a ...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g rybieho filé, 1 vajce, 100 g tvarohu, 1 cibuľa, 1 lyžica strúhanky, 6 lyžíc oleja, petržlenová vňať, soľ, čierne korenie, hladká múka Filé opláchneme a povaríme v pare (10-15 minút). Cibuľu nakrájame nadrobno,...
Potrebujeme tieto suroviny:0,5 kg jabĺk, 0,5 l sladkej smotany, 30 g hladkej múky, 30 g cukru, soľ, škorica, voda Jablká očistíme, pokrájame na malé kúsky a dáme variť do osladenej vody s c...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg bravčového stehna, 2 vrchovaté lyžice čerstvého rozmarínu, soľ, olej Mäso vcelku osolíme, potrieme lyžicou oleja a dôkladne obalíme v rozmarínu....
Potrebujeme tieto suroviny:3 veľké zemiaky, 1 mrkva, kúsok údeného mäsa, 1,5 l údeného vývaru, 100 ml kyslej smotany, 100 ml smotany na varenie, 3 lyžice chrenu, soľ, čierne korenie, majorán, maslová zápražka Zemiaky nakrájame na kocky, mrkvu na kocky a vložíme do údeného vývaru, oso...
Potrebujeme tieto suroviny:10 väčších zemiakov, soľ, hladká múka Zemiaky ošúpeme, nakrájame na plátky, zalejeme vodou, osolíme a necháme roz...
|
|