Dnes je štvrtok, 28. marca, meniny má: Soňa NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:600 g hydinovej pečene so srdiečkami, 1 cibuľa, 3 kyslasté jablká, 20 g masla, kari korenie, citrónová šťava, soľ Pečeň so srdiečkami starostlivo očistíme, umyjeme a překrájíme na kúsky. Ja...
Potrebujeme tieto suroviny:4 ks kuracích nôh, 2 celé hlávky cesnaku, 1 kg zemiakov, 2 lyžice majonézy, vegeta, korenie na pečenú hydinu, ľubovoľné bylinky, olej Kuracie nohy posypeme všetkým korením a uložíme do olejom vymasteného pekáč...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g celozrných pšeničných rezancov, 400 g čerstvej kapusty, 2 lyžice slnečnicového oleja, soľ, mleté čierne korenie Cestoviny uvaríme podľa návodu. Kapustu nastrúhame na hrubom strúhadle a op...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg ovčiej bryndze, 120 g bieleho jogurtu, 100 g čerstvého masla, 1 červená cibuľa, 1 zväzok čerstvej petržlenovej vňate, čerstvá pažítka, štipka soli Maslo necháme pri izbovej teplote zmäknúť, potom ho vymiešame a postupne do...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g hovädzie mäso, 300 g zemiakov, 50 g cibuľa, 1 zelená paprika, 1 zrelá paradajka, 1,5 l vody, soľ, 1 lyžička červenej mletej papriky, mleté čierne korenie, petržlenová vňať Umyté hovädzie mäso pokrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody. Pridá...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g amura, 80 ml bieleho vína, 100 ml kečupu, sardelová pasta, cesnak, soľ, sušená petržlenová vňať, olej Na oleji speníme na plátky nakrájaný cesnak. Porciu amura osolíme, potrieme...
Potrebujeme tieto suroviny:250 g kapusty, 2 pikantnej klobásy, 3 zemiaky, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 30 g masti, 30 g hladkej múky, soľ, čierne korenie, rasca, mletá paprika, 200 g smotany, 1,5 l vody Kapustu očistíme, nakrájame na rezance, dáme do hrnca s vriacou osolenou vo...
Potrebujeme tieto suroviny:800 g filé, 2 póry, 8 rajčín, cesnak, soľ, petržlenová vňať, 2lyžice oleja, 1 lyžice masla, 1 lyžica hladkej múky Póry nakrájame na kúsky a opečieme na oleji a polovici masla. Rybu nakrájam...
Potrebujeme tieto suroviny:8 väčších zemiakov uvarených v šupke, 1 väčšia cibuľa, 4 lahôdkové cibuľky, 4 lyžice kôpru, biely jogurt, majonéza, soľ, čierne korenie Zemiaky ošúpeme, nakrájame na väčšie kúsky, pridáme nadrobno nakrájanú cibu...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg baranieho pliecka, 800 g suchej červenej fazule, 600 g cibule, 200 g paradajok, 200 g čerstvej zelenej papriky, 50 g cesnaku, 100 g paradajkového pretlaku, 100 g tuku, 30 g soli, 1 g mletého čierneho korenia, 5 g mletej pálivej papriky, 15 g mletej sladkej papriky Fazuľu prepláchneme pod tečúcou vodou a necháme cez noc namočenú v studenej...
|
|