Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:1 balíček špagiet, 1 cibuľa, 100 g nakladaných olív, 2 červené papriky, 4 paradajky, 2 strúčiky cesnaku, soľ, 2 lyžice olivového oleja, 40 g parmezánu, bazalka Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na oleji do sklovita. Pridáme nakrájen...
Potrebujeme tieto suroviny:150 g tvrdého syra eidam, 100 g syra niva, 100 g mäkkého taveného syra, 100 g tvrdého údeného syra, 50 g bryndze, 20 g brusníc, smotana na šľahanie, mletá červená paprika, bazalka, tymian, oregano, ovocie Tvrdý syr pokrájame na tenké plátky a rozložíme ich na fóliu tak, aby sa je...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g jabĺk, 300 g želírovacieho cukru, 0,25 l jablčného muštu, 4 lyžice rumu, celá škorica, hviezdičkové korenie, 1 lyžička kyseliny citrónovej Jablká ošúpeme, zbavíme jadrovníkov, nakrájame na menšie kúsky, zalejeme mu...
Potrebujeme tieto suroviny:slivky, cukr, voda Umyté a vykôstkované slivky dáme do čistého pohára, zasypeme dvomi lyžicami...
Potrebujeme tieto suroviny:1 celé maslo, 2 balíčky piškót, 100 g granka, strúhaná čokoláda Piškóty podrvíme na prášok a pridáme maslo s grankom. Všetko spolu vymiešam...
Potrebujeme tieto suroviny:hrsť čučoriedok, biely jogurt, lístok mäty Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme dohladka....
Potrebujeme tieto suroviny:špekáčiky, 0,25 l čierneho piva, kečup, cibuľa, cesnak, cukor, škorica, fazuľa v pretlaku Špekáčiky nakrojíme na "ježka" a naukladáme do pekáča, pridáme tak 3/4 fľaš...
Potrebujeme tieto suroviny:čerstvý zázvor, 3 mrkvy, pór, 750 ml hydinového vývaru, rastlinný olej, 100 g sklenených rezancov, soľ, chilli korenie Čerstvý zázvor olúpeme a nasekáme najemno. Mrkvu dobre očistíme a nakrájame...
Potrebujeme tieto suroviny:3 vajcia, 150 g hrubej múky, 0,5 l mlieka, 1 l vody, soľ, petržlenová vňať Vajcia rozmiešame s niekoľkými lyžicami mlieka a postupne pridávame múku, a...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g feferóniek, 6 strúčikov cesnaku, 2 lyžice octu, 1 lyžička soli, 350 ml kečupu Z feferóniek odstránime stopky, povaríme je asi 10 minút, potom scedíme a v...
|
|