Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
4 silnejšie plátky bravčového stehna, 100-150 g olomouckých tvarôžkov, 1 vajce, hladká múka, strúhanka, soľ, olej
Do plátkov mäsa vyrežeme kapsu, zľahka ich naklepeme a kapsu naplníme tvarô...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg čerstvých kiwi, 1 zväzok čerstvej mäty, 5 lyžíc medu z bazových kvetov, 2 plátky želatíny, 1⁄2 limetky, štipka morskej soli
Želatínu namočíme do studenej vody. Kiwi olúpeme, pokrájame a rozmixujeme n...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g bravčového chrbta, 80 g masti, korenie, rasca, 30 g múky, 40 g cibule
Z bravčového chrbta bez kože nakrájame kotlety, na tučnejšej strane je troš...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 syry s bielou plesňou, 5 vajec, 50 g cibule, 2 PL strúhanky, 1 PL zeleninovej koreniacej zmesi, ¼ ČL mletého čierneho korenia, pažítku, 100 g mäkkej salámy, tuk
Syr postrúhajte na hrubšom strúhadle. Pridajte vajcia, na drobno pokrájanú ...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g kuracieho mäsa, 1 cibuľa, šunka, paradajky, horčica
Mäso nakrájame na plátky, naklepepe, potrieme horčicou, dáme na ne plátky š...


Potrebujeme tieto suroviny:
100 g kalerábu, pol cibule, 5 g rastlinného tuku, soľ, rasca, ocot, 2 g cukru
Cibuľu nakrájame nadrobno a zľahka osmažíme na tuku. Kaleráb olúpeme, nastr...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 jelenie steaky (po 150 g), 1 cibuľa, 100 g masla, 2 lyžice smotany, 350 ml červeného vína, soľ, 5 guličiek jalovca
Steaky zľahka naklepeme, vložíme do červeného vína, pridáme jalovec a nechá...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g suchého hrachu, maslo, 1 strúčik cesnaku, majorán, soľ
Vopred namočený hrach zalejeme čerstvou vodou a v tlakovom hrnci uvaríme do...


Potrebujeme tieto suroviny:
350 g kaprieho filety, 1 cibuľa, 1 žĺtok, soľ, mletá rasca, mleté ​​čierne korenie, pol lyžičky sladkej mletej papriky, horčica, tabasco, kečup, citrónová šťava, zelená petržlenová vňať
Kaprie mäso bez kože a kocočiek pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme nadr...


Potrebujeme tieto suroviny:
150 g zemiakov, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 2 lyžice oleja, 2 plechovky (po 850 ml) paradajok, 1 pór, 150 g točeného salámu, 1 plechovka (425 ml) veľkých bielych fazúľ, 1 plechovka (425 ml) červených fazúľ, soľ, biele korenie, majorán
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Olúpané cibule a cesnak nasekáme nadr...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!