Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
syr Romadur, 3 vajcia, maslo, rasca, mletá červená paprika, petržlenová vnať
Sýr Romadúr nakrájame na centimetrové kúsky a položíme na rozohriatú a masl...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 vajec, 250 g práškového cukru, 300 g polohrubej múky, 60 g oleja, 1 dcl mlieka, prášok do pečiva, citrónová kôra, mletá škorica
Bielky ušľaháme na tuhý sneh. Žĺtky vymiešame s cukrom do peny, pridáme múk...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 jelenie steaky (po 150 g), 1 cibuľa, 100 g masla, 2 lyžice smotany, 350 ml červeného vína, soľ, 5 guličiek jalovca
Steaky zľahka naklepeme, vložíme do červeného vína, pridáme jalovec a nechá...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 lyžičky chmeľových šišiek, 1 lyžička valeriány lekárskej (baldrián), 250 ml vriacej vody
Chmeľové šištičky a baldrián zalejeme vriacou vodou, prikryjeme a necháme l...


Potrebujeme tieto suroviny:
kiwi, jablká, banány, pomaranče, biely jogurt, 2-3 ks vanilkového cukru, horká čokoláda
Jogurt rozmiešame s vanilkovým cukrom, pridáme ovocie nakrájané na plátky a...


Potrebujeme tieto suroviny:
1,5 kg zubáča, 3 citróny, 50 g koreňovej petržlenu, 50 g cibule, korenie, soľ, 50 g slaniny, 1 lyžica maslové zápražky, 2 dcl hovädzieho vývaru, na plnku: 400 g candátího mäsa + pečeň zo zubáča + 50 g masla + 2 žĺtky + 50 g strúhanky + 50 g strúhaného ementálu + vetvička petržlenovej vňate + štipka muškátu + štipka korenia + soľ
Celého zubáča (bez žiabier) marinujeme 10 hodín vo vodou rozriedené citróno...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg malín, 1 banán, cca 200 ml smotany, práškový cukor
Maliny dáme do väčšej misky, pridáme olúpaný a na kúsky nakrájaný banán, za...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g jelenieho predného, 1 lyžica masti, 1 cibuľa, 100 g koreňovej zeleniny, 1 l vody, soľ, celé čierne korenie, nové korenie, tymian, klinček, bobkový list, borievky, 0,5 dcl sherry, na knedličky: 120 g jelenieho mäsa + 1 žemľa + 0,5 dcl mlieka + 1 vajce + 1 lyžička hladkej múky + 2 čerstvé šampiňóny + 1 malá cibuľa + 1 lyžička masla + soľ + mleté čierne korenie, petržlenová vňať
Mäso z jeleňa vykostíme. Koreňovú zeleninu a cibuľu pokrájame na plátky a s...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g zemiakov, 4 strúčiky cesnaku, mäsový vývar, 1 lyžica masti, soľ, 1 lyžička mletej červenej papriky, mleté čierne korenie, pažítka
Očistené a na kúsky nakrájané zemiaky uvaríme v osolenej vode domäkka a pre...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 hrnčeky polohrubej múky, 2 hrnčeky práškového cukru, 1 hrnček maku, 1 hrnček oleja, 1 hrnček mlieka, 2 vajcia, 1 prášok do pečiva
Do väčšej misy dáme múku, cukor, mak a prášok do pečiva, pridáme žĺtky, mli...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!