Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:330 ml ľadového broskyňového čaju, 60 ml Campari, 20 ml čerešňového sirupu, 125 ml minerálnej vody Do ľadového čaju pridáme campari, čerešňový sirup a ľad, premiešame a rozde...
Potrebujeme tieto suroviny:6 koliesok olomouckých syrečkov, 1 väčšia cibuľa, 5 strúčikov cesnaku, chilli, mleté čierne korenie, drvenú rascu, soľ, olej Cibuľu nakrájame na mesiačiky a cesnak nakrájame na plátky. Do misky dáme s...
Potrebujeme tieto suroviny:2 hrnčeky ryže, 4 hrnčeky vody, 2 lyžice oleja Vypranú ryžu ponecháme chvíľu vo vlažnej vode napučať. Do kastróla nalejeme...
Potrebujeme tieto suroviny:20 kvetov bazy, 1 citrón, 2 kg cukru, 40 g kyseliny citrónovej, 2 l vody Bez a citrón vložíme do nádoby, zalejeme vodou a cez noc necháme stáť. Poto...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g mletého masa, 3 větší žampióny, strouhanka, sůl, pepř, olej na smažení Šampiňóny očistíme, nakrájame nadrobno, pridáme mleté mäso a trochu strúhan...
Potrebujeme tieto suroviny:2 hrnčeky ryže, 250 g mrazeného špenátu, 3 strúčiky cesnaku, olivový olej, soľ, korenie, nastrúhaný syr, petržlenová vňať Ryžu uvaríme domäkka. Špenát necháme rozmraziť. Cesnak nakrájame na plátky,...
Potrebujeme tieto suroviny:1 králik, 4 strúžiky cesnaku, 250 ml kečupu, sójová omáčka, worcestr, soľ, čierne korenie, chilli korenie Králika naporcujeme, zalejeme zmesou, ktorú pripravíme tak, že zmiešame vše...
Potrebujeme tieto suroviny:2 kg plotice, koreňová zelenina (mrkva + zeler + petržlen), cibuľa, kyslé uhorky, soľ, čierne korenie, bobkový list, nové korenie, celé čierne korenie, 8% ocot, voda, majonéza, horčica Očistené a vypitvané ryby rozrežeme pozdĺž chrbtice na dve polovice a silno...
Potrebujeme tieto suroviny:2 hrnčeky polohrubej múky, 4 vajcia, 1 hrnček cukru, 1 prášok do pečiva, 1 lyžička kakaa, pol lyžičky škorice, pol hrnčeka oleja, 4 hrnčeky nakrájaných jabĺk Vajcia s cukrom vymiešame a pridáme múku, prášok do pečiva, kakao, škoricu ...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g bravčového bôčika, 250 g čínskej kapusty, 2 lyžice dezertného červeného vína, 1 lyžica Solamylu, 1 lyžica sójovej omáčky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 40 g masti, soľ, mleté čierne korenie, ďumbier Prerastený bôčik vykostíme, zbavíme kože, nakrájame na hrubšie rezance, oso...
|
|