Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je streda, 24. apríla, meniny má: Juraj

Rožmberský zubáč

Kategória: hlavné jedlá, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rožmberský zubáč potrebujeme tieto suroviny:

   • 600 g vykosteného zubáča (filety)
   • 100 g masla
   • paradajka
   • pór
   • 80 g šampiňónov
   • 1 dcl šľahačky
   • mletá červená paprika
   • korenie na steaky
   • drvenú rascu
   • soľ
Recept rožmberský zubáč pripravíme takto:
Osolené a odležané filety okoreníme steakovým korením a drvenou rascou a po oboch stranách opečieme na masle. Výpek zaprášime mletou paprikou, veľmi krátko osmažíme, pridáme pokrájanú zeleninu a šampiňóny a dusíme domäkka. Pred dokončením zalejeme šľahačkou. Podávame s varenými zemiakmi posypanými zelenou petržlenovou vňaťou.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Rožmberský zubáč nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Plnený zubáč   Zapečený zubáč s hubami   Zubáč na masle   Zubáč na rasci   Zubáč na šampiňónoch   Zubáč s cibuľovou omáčkou  


rožmberský zubáč, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!