![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je štvrtok, 21. septembra, meniny má: Matúš ![]() • 600 g vykosteného zubáča (filety) • 100 g masla • paradajka • pór • 80 g šampiňónov • 1 dcl šľahačky • mletá červená paprika • korenie na steaky • drvenú rascu • soľ Recept rožmberský zubáč pripravíme takto:
Osolené a odležané filety okoreníme steakovým korením a drvenou rascou a po oboch stranách opečieme na masle. Výpek zaprášime mletou paprikou, veľmi krátko osmažíme, pridáme pokrájanú zeleninu a šampiňóny a dusíme domäkka. Pred dokončením zalejeme šľahačkou. Podávame s varenými zemiakmi posypanými zelenou petržlenovou vňaťou. V našej kuchárke bolo okrem receptu Rožmberský zubáč nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Plnený zubáč Zapečený zubáč s hubami Zubáč na masle Zubáč na rasci Zubáč na šampiňónoch Zubáč s cibuľovou omáčkou rožmberský zubáč, recept, hlavné jedlá |
|