Dnes je utorok, 06. júna, meniny má: Norbert
Pikantná bravčová pečeň v alobaleKategória: hlavné jedlá, vnútornostiHodnotenie receptu:   Na recept pikantná bravčová pečeň v alobale potrebujeme tieto suroviny: • 500 g bravčovej pečene • olej • soľ • na marinádu: pol cibule + 2 strúčiky cesnaku + 1 lyžička mletej sladkej papriky + pol lyžičky karí + pol lyžice nastrúhaného zázvoru + šťava z polovice citróna Recept pikantná bravčová pečeň v alobale pripravíme takto: Očistenú pečeň opláchneme, necháme odkvapkať, nakrájame na rezance, premiešame v marináde (tú pripravíme zmiešaním všetkých potrebných ingrediencií) tak, aby kúsky pečene boli obalené a necháme odležať asi hodinu. Zo silnejšieho alobalu vyrobíme menšie misky (na každú porciu jednu), po dne každej z nich rozotrieme polievkovú lyžicu oleja a naplníme ju porcií marinovaných pečene. Z misiek vytvoríme "lodičky" privretím dlhších strán k sebe a za občasného premiešavania grilujeme asi 20 minút. Až je pečeň hotová, osolíme a podávame.
pikantná bravčová pečeň v alobale, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2023 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!