Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 09. apríla, meniny má: Milena

Musaka z bravčového mäsa

Kategória: hlavné jedlá, bravčové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept musaka z bravčového mäsa potrebujeme tieto suroviny:

   • 400 g bravčového pleca
   • 60 g ementálu
   • 2 lyžice kyslej lahôdkovej smotany
   • 2 vajcia
   • 2 lyžice mlieka
   • 2 paradajky
   • 3 zeleninové papriky
   • 1 lyžica paradajkového pretlaku
   • 1 cibuľa
   • 40 g masti
   • soľ
   • mleté čierne korenie
   • nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
Recept musaka z bravčového mäsa pripravíme takto:
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme mäso, osolíme, okoreníme, vložíme zeleninové papriky, olúpané paradajky nakrájané na plátky a paradajkový pretlak, podlejeme a udusíme domäkka. Vajcia rozšľaháme s mliekom a nastrúhaným ementálom, zalejeme mäso a zapečieme vo vyhriatej rúre. Napokon pokvapkáme smotanou a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s dusenou ryžou alebo s hranolkami.





musaka z bravčového mäsa, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2020 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!