Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav

Krkonošská cibulačka s hovädzím mäsom

Kategória: polievky, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept krkonošská cibulačka s hovädzím mäsom potrebujeme tieto suroviny:

   • 200 g hovädzieho predného mäsa bez kosti
   • 200 g zemiakov
   • 200 g koreňovej polievkovej zeleniny
   • 350 g cibule
   • 2 strúčiky cesnaku
   • 10 g sušených húb
   • 3 vajcia
   • 2,3 l vody alebo vývaru
   • 1 krajec chleba
   • soľ
   • mletá rasca
   • čerstvá petržlenová vňať
Recept krkonošská cibulačka s hovädzím mäsom pripravíme takto:
Mäso nakrájame na kocky a uvaríme domäkka. Potom pridáme olúpané a na kocky nakrájané zemiaky, olúpanú a nakrájanú koreňovú zeleninu, prepláchnuté a na chvíľku namočené sušené huby, prelisovaný cesnak a všetko povaríme do mäkka. Potom pridáme nakrájanú cibuľu a mletú rascu a povaríme ešte 10 minút. Potom do polievky zašľaháme vajcia a dochutíme soľou. Nakoniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať a zľahka premiešame. Chleba nakrájame na malé kocky a opražíme na panvici. Pri podávaní porcie krkonošskej cibulačky posypeme opečenými kockami chleba.





krkonošská cibulačka s hovädzím mäsom, recept, polievky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!