Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela

Kapor s rumom

Kategória: špeciality, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kapor s rumom potrebujeme tieto suroviny:

   • 1 kg kapra
   • 3 vajcia
   • 2 bielka
   • petržlenová vňať
   • 150 g tvrdého syra
   • 0,5 dcl rumu
Recept kapor s rumom pripravíme takto:
Očisteného kapra uvaríme v osolenej vode. Potom mäso vykostíme, pridáme nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, 100 g postrúhaného syra a tri vajcia, všetko spolu vymiešame a vo vyhriatej rúre zapekáme asi 15 minút. Na upečenú zmes navrstvíme sneh z dvoch bielkov, posypeme zvyšným postrúhaným syrom a znovu dáme na chvíľu zapiecť. Vyberieme, polejeme rumom a zapálime. Po zhasnutí plameňa podávame.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Kapor s rumom nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Trnavský kapor  


kapor s rumom, recept, špeciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!