Dnes je sobota, 30. septembra, meniny má: Jarolím
Jahňacie kolienko pečené s cesnakom a rozmarínomKategória: hlavné jedlá, baranie a jahňacie mäsoHodnotenie receptu:   Na recept jahňacie kolienko pečené s cesnakom a rozmarínom potrebujeme tieto suroviny: • 400 g jahňacieho kolena s kosťou • údená slanina • 2 zemiaky • cibuľa • fazuľa sterilizovaná (biela aj červená) • cesnak • čerstvý rozmarín • čerstvá špargľa • soľ • olej Recept jahňacie kolienko pečené s cesnakom a rozmarínom pripravíme takto: Jahňacie kolienko najprv marinujeme v marináde z rozdrveného cesnaku, soli, oleja a rozmarínu aspoň dvanásť hodín. Takto pripravené kolienko najprv varíme v pare (približne hodinu) a potom dáme klasicky piecť. Pečieme asi štvrť hodinu. Zatiaľ nakrájame na malé kúsky slaninu, orestujeme ju spolu s cibuľkou, pridáme oba druhy sterilizovanej fazule, očistenú a predvarenú špargľu a dochutíme soľou, cesnakom a rozmarínom. Podávame s grilovanými zemiakmi.
jahňacie kolienko pečené s cesnakom a rozmarínom, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2023 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!