Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela
Hovädzie po burgundskyKategória: hlavné jedlá, hovädzie mäsoHodnotenie receptu: Na recept hovädzie po burgundsky potrebujeme tieto suroviny: • 750 g hovädzieho zadného mäsa • 100 g slaniny • 300 g cibule • 150 g karotky • 100 g sterilizovaných cibuliek • 2 dcl červeného vína • 50 g masla • soľ • drvené čierne korenie Recept hovädzie po burgundsky pripravíme takto: Slaninu nakrájame na kocky a na masle zvoľna zohrejeme. Potom pridáme na väčšie kúsky nakrájané mäso a opekáme. Po 5 minútach pridáme cibuľu, soľ a mleté korenie a opekáme. Potom zalejeme vínom a zvoľna dusíme. Do takmer mäkkého mäsa pridáme na plátky nakrájanú karotku a cibuľky, podlejeme trochou vody a zvoľna dusíme domäkka.
hovädzie po burgundsky, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!