Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek
Hovädzie mäso na piveKategória: hlavné jedlá, hovädzie mäsoHodnotenie receptu: Na recept hovädzie mäso na pive potrebujeme tieto suroviny: • 8 plátkov hovädziny • 5 plátkov slaniny • 4 veľké cibule • tymián • plnotučná horčica • 1 hrnček svetlého piva • soľ • mleté čierne korenie Recept hovädzie mäso na pive pripravíme takto: Plátky mäsa nakrájajte na rezance a opečte na vyškvarenej slanine. Osoľte , okoreňte a duste vo vlastnej šťave, kým nie je mäso skoro mäkké. Do druhého pekáča striedavo poukladajte mäso posypte tymiánom a potrite horčicou a poukladajte vrstvu cibule nakrájanej na kolieska. Postup opakujte tak, aby posledná vrstva bola cibuľa. Zalejte pivom a dajte zapiecť do rúry. Keď cibuľa na povrchu zmäkne, mäso je hotové. Ešte teplé podávajte s chlebom alebo ryžou.
hovädzie mäso na pive, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!