Dnes je pondelok, 02. októbra, meniny má: Levoslav
Bystrické rebierkoKategória: špeciality, bravčové mäsoHodnotenie receptu:   Na recept bystrické rebierko potrebujeme tieto suroviny: • 400 g bravčového stehna • 200 g zemiakov • 1 dcl horúceho mlieka • 1 vajce • 40 g hladkej múky • olej • tvrdý strúhaný syr • cesnak • soľ • mleté čierne korenie Recept bystrické rebierko pripravíme takto: Mäso umyjeme, odblaníme a nakrájame na rezne, naklepeme a osolíme. Zemiaky očistíme a postrúhame, zalejeme horúcim mliekom, pridáme soľ, korenie, cesnak, vajce, múku a vypracujeme husté cestíčko. Rezne namáčame v cestíčku a pomaly vyprážame na oleji. Hotové rezne posypeme strúhaným syrom a podávame.
bystrické rebierko, recept, špeciality Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2023 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!