Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela

Bystrické rebierko

Kategória: špeciality, bravčové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bystrické rebierko potrebujeme tieto suroviny:

   • 400 g bravčového stehna
   • 200 g zemiakov
   • 1 dcl horúceho mlieka
   • 1 vajce
   • 40 g hladkej múky
   • olej
   • tvrdý strúhaný syr
   • cesnak
   • soľ
   • mleté čierne korenie
Recept bystrické rebierko pripravíme takto:
Mäso umyjeme, odblaníme a nakrájame na rezne, naklepeme a osolíme. Zemiaky očistíme a postrúhame, zalejeme horúcim mliekom, pridáme soľ, korenie, cesnak, vajce, múku a vypracujeme husté cestíčko. Rezne namáčame v cestíčku a pomaly vyprážame na oleji. Hotové rezne posypeme strúhaným syrom a podávame.





bystrické rebierko, recept, špeciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!