Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav
Bravčové rezance s valeriánkouKategória: šaláty, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept bravčové rezance s valeriánkou potrebujeme tieto suroviny: • 300 g bravčového stehna • 2 červené papriky • 300 g valeriánky • soľ • mleté čierne korenie • ligurček • balzamikový ocot • panenský olivový olej Recept bravčové rezance s valeriánkou pripravíme takto: Papriky zbavíme semienok a nakrájame na prúžky. Pridáme spláchnutú valeriánku, mierne posolíme, pridáme mleté čierne korenie, ligurček, lyžičku octu a trochu olivového oleja, premiešame a necháme v chlade odležať. Mäso nakrájame na plátky a a na troche olivového oleja osmažíme z oboch strán. Až je mäso hotové, nakrájame na silnejšie rezance (alebo kocky), pridáme k šalátu, zľahka premiešame a hneď podávame.
bravčové rezance s valeriánkou, recept, šaláty Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!