Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel
Bravčové pliecko na piveKategória: hlavné jedlá, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept bravčové pliecko na pive potrebujeme tieto suroviny: • 0,5 kg bravčového pliecka • 20 dkg koreňovej zeleniny (mrkva + zeler + petržlen) • 1 veľká cibuľa • 2 dcl piva • 1 dcl vody • soľ • rascu • 5 guličiek čierneho korenia • 5 guličiek nového korenia • trochu zázvoru • citrónová kôra • citrónová šťava • nastrúhaný chlieb Recept bravčové pliecko na pive pripravíme takto: Do hrnca nalejeme vodu a pivo, pridáme korenie, kúsok citrónovej kôry, nakrájanú cibuľu a zeleninu. Mäso nakrájame na väčšie kocky, osolíme, posypeme rascou, pridáme do hrnca so zeleninou a prikryté dusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, zeleninu rozmixujeme alebo prepasírujeme, zahustíme nastrúhaným tvrdým chlebom, do omáčky vrátime mäso a povaríme asi 5 minút. Nakoniec dochutíme citrónovou šťavou. Podávame so zemiakovým knedľou, varenými zemiakmi alebo chlebom.
bravčové pliecko na pive, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!