Dnes je streda, 24. apríla, meniny má: Juraj
Bravčové mäso v šľahačkeKategória: hlavné jedlá, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept bravčové mäso v šľahačke potrebujeme tieto suroviny: • 4 bravčové kotlety • zemiaky • soľ • mletá paprika • šľahačka • maslo Recept bravčové mäso v šľahačke pripravíme takto: Mäso naklepte a nechajte chvíľu ležať v šľahačke.
Zemiaky nakrájajte na plátky. Do maslom vymastenej formy vložte polovicu zemiakov, tie osoľte a opaprikujte, na ne položte plátky mäsa. Na mäso naukladajte vrchnú polovicu zemiakov a tiež osoľte a opaprikujte. Formu prikryte a dajte do rúry piecť pri 200°C na asi 2 hodiny. Pred koncom pečenia odkryte, aby sa vám vytvorila kôrka.
bravčové mäso v šľahačke, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!