Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela
Bravčové mäso s kalerábomKategória: hlavné jedlá, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept bravčové mäso s kalerábom potrebujeme tieto suroviny: • bravčové mäso • kaleráb • soľ • korenie • masť Recept bravčové mäso s kalerábom pripravíme takto: Najemno nakrájanú cibuľku opražíme na masti. Pridáme pokrájané bravčové mäso a opražíme zo všetkých strán. Potom podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Až je mäso takmer hotové, pridáme nakrájané kaleráby, korenie a soľ a dovaríme (asi dvadsať minút). Bravčové mäso na kaleráboch podávame najlepšie s opečenými zemiakmi.
bravčové mäso s kalerábom, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!