Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel
Bravčové mäso s ananásomKategória: hlavné jedlá, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept bravčové mäso s ananásom potrebujeme tieto suroviny: • 400 g bravčového mäsa zo stehna • 100 g ananásového kompótu • 50 g mandlí • 3 lyžice dezertného červeného vína • 1 čajová lyžička Solamylu • Glutasol • 3 lyžice oleja • 1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate • cukor • soľ Recept bravčové mäso s ananásom pripravíme takto: Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Osolíme, premiešame s rozmočeným Solamylom a v rozpálenom oleji opražíme dozlata. Primiešame ananás nakrájaný na malé kúsky a olúpané opražené mandle, pokvapkáme vínom a dusíme domäkka. Napokon posypeme trochou cukru a podľa chuti pridáme Glutasol. Posypeme petržlenovou vňaťou.
bravčové mäso s ananásom, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!