Dnes je štvrtok, 28. marca, meniny má: Soňa
Bravčové mäso pečené na rasciKategória: hlavné jedlá, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept bravčové mäso pečené na rasci potrebujeme tieto suroviny: • 400 g bravčovej krkovičky • 2 lyžičky mletej rasce • 1 lyžica kečupu • 30 g hladkej múky • 50 g masti • soľ • mleté čierne korenie Recept bravčové mäso pečené na rasci pripravíme takto: Krkovičku opečieme vcelku na rozpálenej masti zo všetkých strán. Potom osolíme, okoreníme, posypeme rascou, podlejeme vodou, zakryjeme a vo vyhriatej rúre upečieme domäkka. Krátko pred dopečením mäso odkryjeme, pridáme kečup a necháme odokryté. Počas pečenia podľa potreby podlievame horúcou vodou alebo mäsovým výpekom. Upečené máso vyberieme, šťavu precedíme, zahustíme múkou a varíme ešte asi 20 minút. Hotové mäso nakrájame na plátky a polejeme omáčkou. Podávame s varenými zemiakmi a s ovocným kompótom.
bravčové mäso pečené na rasci, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!