![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je sobota, 09. decembra, meniny má: Izabela ![]() • 1 kg konskej sviečkovice • 30 g masla • 50 g bravčovej masti • 2 strúčiky cesnaku • hladká múka • soľ Recept bifteky z konského mäsa pripravíme takto:
Mäso zbavíme blán a šliach a na niekoľko dní naložíme do marinády. Potom mäso očistíme a osušíme, nakrájame na bifteky, ľahko naklepeme a zarovnáme, dôkladne natrieme vymiešaným cesnakom, osolíme, poprášime múkou a opražíme na rozpálenej masti z obidvoch strán tak, aby vnútri zostali ružové. Hotové bifteky urovnáme na zohriatu misu, do šťavy pridáme maslo, prilejeme trocha vody a povaríme. Šťavu podávame osobitne v omáčniku. V našej kuchárke bolo okrem receptu Bifteky z konského mäsa nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Bačovský guláš z baranieho mäsa Bifteky v pivnej marináde Čínske kuracie bifteky Lenivá baba z bravčového mäsa Lenivá baba z kuracieho mäsa Musaka z bravčového mäsa Plnená roláda z kuracieho mäsa Poľovnícka roláda z jelenieho mäsa Poľovnícka roláda z srnčieho mäsa Šošovicové bifteky s karfiolom Záhorák z bravčového mäsa Znojemské bravčové bifteky Znojemské hovädzie bifteky bifteky z konského mäsa, recept, hlavné jedlá |
|