Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel

Bavorská fašírka

Kategória: hlavné jedlá, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bavorská fašírka potrebujeme tieto suroviny:

   • 800 g hovädzieho mäsa
   • 200 g bravčového mäsa
   • 250 g slaniny
   • soľ
   • pol lyžičky muškátového kvetu
   • lyžička korenia
   • 30 g masla
   • 1 cibuľa
Recept bavorská fašírka pripravíme takto:
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kúsky, ktoré pomelieme, ale každý druh oddelene. Slaninu nakrájame nadrobno. Mleté hovädzie mäso najprv prepracujeme a potom zmiešame so slaninou, bravčovým mletým mäsom a korením. Pridáme len toľko vody, aby hmota bola vláčna, ale nie riedka. Potom zo zmesi urobíme šišku. Cibuľu ošúpeme, nasekáme a dáme do pekáča vymasteného maslom, na ňu dáme šišku mletého mäsa a pečieme v predhriatej rúre pri 180°C. Bavorskú fašírku podávame so zemiakovou kašou.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Bavorská fašírka nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Bavorská bravčová pečienka   Hubová fašírka  


bavorská fašírka, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!