Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

Balatonské halászlé

Kategória: polievky, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept balatonské halászlé potrebujeme tieto suroviny:

   • 1 kg kapra
   • 0,5 kg drobných rýb
   • 20 dkg cibule
   • 5 dkg mletej sladkej papriky
   • 3 dkg soli
   • 1-2 štipľavé papričky
Recept balatonské halászlé pripravíme takto:
Ryby očistíme, hlavy, chvosty a plutvy oddelíme a trup naporcujeme. Nadrobno nakrájanú cibuľu a drobné ryby dáme do 3 litrov vriacej vody a uvaríme základný vývar. Potom precedíme a cibuľu a uvarené ryby prepasírujeme. Vývar opäť privedieme k varu, osolíme, pridáme rybie porcie, papriku a pálivé papričky a varíme ešte trištvrte hodiny.





balatonské halászlé, recept, polievky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!