Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek
Balatonské halászléKategória: polievky, ryby a vodné príšeryHodnotenie receptu: Na recept balatonské halászlé potrebujeme tieto suroviny: • 1 kg kapra • 0,5 kg drobných rýb • 20 dkg cibule • 5 dkg mletej sladkej papriky • 3 dkg soli • 1-2 štipľavé papričky Recept balatonské halászlé pripravíme takto: Ryby očistíme, hlavy, chvosty a plutvy oddelíme a trup naporcujeme. Nadrobno nakrájanú cibuľu a drobné ryby dáme do 3 litrov vriacej vody a uvaríme základný vývar. Potom precedíme a cibuľu a uvarené ryby prepasírujeme. Vývar opäť privedieme k varu, osolíme, pridáme rybie porcie, papriku a pálivé papričky a varíme ešte trištvrte hodiny.
balatonské halászlé, recept, polievky Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!